INFOBGNET

За нас

Основана преди 12 години, INFOBGNET се гордее с дългогодишен опит в сферата на изработката на сайт и SEO Оптимизацията за търсачките


За нас основната цел е да предоставяме изчистени, отзивчиви и съвременни уебсайтове, които не само отразяват уникалността на всеки бизнес, но и му осигуряват успешно присъствие в онлайн пространството.


Нашата мисия е да ви помогнем да се откроявате в онлайн пространството чрез качествени уебсайтове и SEO оптимизация.

Всеки проект, който поемаме, се основава на внимателно проучване и разбиране на нуждите и целите на нашите клиенти. Ние се стремим към това да не създаваме просто уебсайт, а вълнуващо и неповторимо онлайн преживяване, което засилва бранда и привлича потребителите.


Вярваме в иновацията и растежа. Затова, вместо да се страхуваме от предизвикателствата, ги възприемаме като възможности за развитие и усъвършенстване. Нашата цел е да предоставяме персонализирани и ефективни решения, които не само отговарят на вашите нужди, но ги превъзхождат.


Вече не става въпрос просто за създаване на уебсайт. Нашата мисия за нас, е да ви помогнем да се откроявате в онлайн пространството, да привличате вниманието на вашата целева аудитория и да постигате истински резултати. Със стратегическо мислене и творчески подход, ние създаваме уебсайтове, които не само впечатляват визуално, но и постигат вашите бизнес цели.
За нас и изработка на сайт

При изработката на сайт, ние се стремим да създадем не просто уебсайт, а цялостно преживяване за вашите потребители. Нашият процес на работа е внимателно структуриран и включва етапи като събиране на изисквания, дизайн, разработка и тестване. В тясно сътрудничество с вас, ние гарантираме, че вашият уебсайт не само отразява визията ви, но и предоставя изключителен потребителски опит. С екип от опитни дизайнери и разработчици, ние ви предоставяме уебсайтове, които не само са естетично приятни, но и функционални и лесни за управление.


За нас и SEO Оптимизация

SEO оптимизацията е от решаващо значение за успешното представяне на ваш уебсайт в търсачките. Ние сме специалисти в областта на SEO и разбираме важността на правилната оптимизация за постигане на високи позиции в резултатите от търсене. Нашата подходяща стратегия включва ключови думи, техническа оптимизация, съдържание с високо качество и връзки от други уебсайтове. С нас, вашият уебсайт ще бъде видим пред вашия целеви аудитория и ще привлича повече трафик и потенциални клиенти. А за нас – радост от успеха който ще извървим заедно.


За нас и Поддръжка на сайт

Поддръжката на уебсайт е важна част от нашата услуга и ние гарантираме, че вашето онлайн присъствие остава актуално и функционално. Нашата поддръжка включва редовни актуализации на софтуера, бекъп на данни, мониторинг на производителността и поддръжка на сигурността. В случай на проблеми или въпроси, нашият екип от експерти е на разположение да ви помогне бързо и ефективно. С нас, вие можете да бъдете спокойни, че вашият уебсайт е в добри ръце и винаги е готов да отговори на нуждите на вашата аудитория.


В INFOBGNET ще намерите не само услуги за уеб присъствие, ще намерите разбиране и вмъвкане в детайла на предизвикателството в онлайн присъствието. Също така можете да прегледате нашия блог в който ежеседмично публикуваме актуални новини свързани с SEO оптимизацията и най-новите тенденции на пазара в изработката на сайт.


За мен: Светлозар Добрев

Аз съм основател на INFOBGNET

Занимавам се с изработка – поддръжка на сайтове и SEO оптимизация от 12 години. Друга страст към която имам огромни познания е Cyber Security с която съм помогнал на много фирми за запазването на фирменни данни. Критериите по които се ръководя в моята работа са:


✓ Иновативност:

В крак с времето и технологиите, най-новите тенденции на пазара в уеб пространството.


✓ Използване на малък ресурс за поддръжка:

Възможно най-малки ресурси за поддръжка на дадения проект.


✓ Удобство на потребителите и UX/UI:

Успешният уебсайт предоставя добър потребителски опит (UX & UI), като е лесен за навигация, бърз за зареждане и адаптивен за различни устройства. Важно е да се обмисли дизайнът, структурата и функционалността на уебсайта с оглед на потребителските нужди.


✓ Репутация и брандинг:

Успешният уебсайт подобрява репутацията и бранда на компанията или организацията зад него. Важно е да се създаде положително впечатление за потребителите и да се поддържа силна и консистентна идентичност на бранда.

✓ SEO и видимост в търсачките:

Успешният уебсайт е оптимизиран за търсачки (SEO) и се позиционира добре в резултатите от търсене. Важно е да се работи по подобряване на ранга в търсачките, за да се увеличи видимостта и трафика на уебсайта.

✓ Безопасност и надеждност:

Успешният уебсайт е сигурен и надежден, за да защити данните на потребителите и да предостави безпроблемно изживяване на потребителите. Важно е да се осигури подходяща защита срещу кибератаки и да се поддържа редовна актуализация на софтуера.

Този сайт използва технологии като бисквитки за съхраняване и/или достъп до информация за устройството. Съгласявам се с използването на проследяване на моята активност.

ОК