Услуги

SEO  /  Local  /  Link building  /  ORM  

PPC  /  SMM


Website  /  Shop  /  Design  /  Application

Защо си губите времето?

Нека вдигнем вашия бизнес към следващото ниво!

Започнете подобряване на вашия уеб сайт класиране без колебание сега!

 

services
90%
от потребителите първо търсят и сравняват продукт или услуга в google, bing, yandex
88%
от потребителите проверяват единствено първите 3 страници в търсачките!
97%
от потребителите вярват на резултатите в търсачките

what is seo

SEO – Що е то?

SEO или оптимизация за търсещи машини представлява група от действия, които се извършват с цел да се популяризира един сайт и да го поставите на челните позиции в търсачките за избраните ключови думи и фрази.

Защо SEO е необходимо?
Оптимизирането на вашия сайт е важно за неговата видимост в търсачките и го прави по-лесно за потребителите да го намерят. Нека да се предположи, че имате уеб сайт за продажба на обувки и желаете първа позиция за “обувки” на ключови думи. Без оптимизация това не може да се случи. Няма значение колко висок клас продукти или услуги, които предлагате, те ще останат незабелязани, ако вашият сайт е на трета, пета или десета страница от резултатите в търсачките. Това че имате съществуващ сайт не ви гарантира, че ще бъдат посетени от органичен трафик. Оптимизираният сайта, обаче, може да доведе до увеличаване на вашите клиенти, увеличаване на продажбите си онлайн и получаване на целеви трафик.

Why use professional SEO services

Защо да използвам професионални SEO услуги?

Много хора вярват, че те могат да управляват оптимизацията на уебсайтовете си за себе си. Погрешните действия, обаче, могат да имат отрицателно въздействие и необратими последици. Използването на неразрешени и неетични техники вероятно ще доведе до наказание (по-ниско място в резултатите от търсенето) или де-индексация (пълно отстраняване на вашия сайт от търсачката). През 2012 г. търсачката Google пусна няколко актуализации на техния алгоритъм, известен като Panda и Penguin. Те са имали влияние върху стотици хиляди уебсайтове. Много от тези, които бяха водещи позиции бяха отпаднали от топ 100. Ето защо трябва да се доверите на SEO специалисти, които са запознати с добрите практики и да оптимизирате вашия сайт по начин, който може да издържи на всяка промяна в алгоритмите на търсачките.

SEO услуги от info BG net

В info BG net сме доказани SEO специалисти, които са работили върху оптимизирането на множество уеб сайтове с различни теми, езици и конкуренция. Нашият екип е винаги в крак с новите технологии, ние следваме всяка промяна в алгоритмите, за да ви предоставим най-добро и най-ефективно обслужване.
За по-голяма ефективност за трафика ви от различни източници, можете да използвате не само нашите SEO услуги, но също така и PPC плащане на клик реклама, SMM социал медия маркетинг и ORM управление на онлайн репутацията.
Техниките, които нашите експерти използват са в съответствие с препоръките на търсачките и не могат да навредят на вашия сайт.

Ето и SEO услугите, от които можете да се възползвате:

Local SEO

Local SEO оптимизация за търсачките

Все повече хора търсят информация за продукти и услуги, най-вече за близо местонахождение на мястото им.
Например “цветя София” или “риболовен магазин Варна”. Google предоставя възможност да регистрирате бизнеса си в Google Place за Бизнес.
По този начин информацията за вашия бизнес ще се визуализира на Google Maps. Най-добрите резултати за търсене на местно ниво в Google предоставят допълнителна информация, като местоположение, точен адрес, телефон, цени и т.н.
С помощта на различни техники, ние можем да ви уверим, че вашият бизнес ще стигне до върха на местните резултатите от търсенето.
По този начин потребителите ще получат допълнителна информация още преди влизането в уебсайта ви и възможността за тях да използват услугите ви или да купят вашите продукти се увеличава значително.

Online reputation management

ORM – Online Reputation Management

Според проучвания почти 90% от всички хора търсят информация в Интернет преди покупка на продукт или услуга. Ето защо вашата добра онлайн репутация и репутацията на вашия бизнес са от решаващо значение за крайния успех.
Според други изследвания повечето хора скоро ще споделят негативните мисли и ще се оплакват повече – така наречения viral hate. Той най-вероятно ще бъде неприятен за вас, ако чрез търсене в интернет, като вашето име или името на фирмата ви хора намерите отрицателни становища и коментари.
В такава ситуация хората обикновено се колебаят дали да се обърнат към вас и най-вероятно ще търсят алтернативи. С нашата услуга за онлайн управление на репутацията, ние от info bg net ще се погрижим това да не се случи.
Нашият екип от професионалисти ще ви създаде отличен онлайн имидж по начин, който изглежда абсолютно естествен и правдоподобен, без клиентите ви да разберат че сте използвали такива услуги.

Pay per click

PPC – Pay Per Click

Голяма част от трафика към всеки сайт идва от търсачките. За да се получи такъв трафик, обаче, вашият сайт трябва да поеме водеща позиция по избраните ключови думи и фрази. Това отнема време, за резултатите от оптимизацията на търсачката да се появяват, така че по време на този период, можете да се компенсира липсата на посещения от PPC (Pay Per Click) реклама.
PPC реклама може да ви осигури качество и насочен трафик, което означава повече клиенти, приходи и повече места, където вашия сайт ще се показва. Основното предимство на интернет рекламата е, че може да се проверява ефективността по всяко време и да се предприемат необходимите мерки за подобряване на резултатите.
За разлика от традиционните визуални и текстови медии, където няма начин да се знае реалния брой на хората, които гледат вашата реклама, в интернет можете да научите колко потребители са я видели, колко от тях са посетили вашия сайт и други полезни статистики които могат да помогнат за постигането на максимален брой потребители на целевата страница след внимателен анализ. Това е точната причина, поради която интернет (Google Adwords, Facebook Ads и др.) рекламата е предпочитано средство за малки и големи фирми.

Social media marketing

SMM – Social Media Marketing

Популярността на социалните мрежи се увеличава с всеки изминал ден.
Броят на регистрираните потребители бързо се увеличава и  Fasebook обяви че са  са над 1.44 милиарда. Представете си колко много ползи може да има ако успеете да привлече вниманието на дори малък процент от тези потребители. Това е точно идеята на социал медия маркетинг – да се привлече вниманието на целева група от потребители на вашата личност или търговска марка.
Нашите експерти в info bg net постоянно следват най-новите тенденции в областта на маркетинга за социални мрежи и са готови за създаване на ефективни кампании за вас, което може да ви донесе резултати, като:

  1. установяване на дългосрочни отношения с клиентите
  2. увеличаване на трафика към вашия сайт
  3. получаване на обратна информация за вашите продукти и услуги
  4. увеличаване на популярността на вашата марка
  5. увеличение на продажбите

Website

Website

За нас работата е удоволствие, начин да изразим себе си и да бъдем полезни, с това което създаваме.
Уеб сайтовете, който проектираме, изграждаме и поддържаме, са съобразени с последните тенденции в уеб дизайна и отговарят на уеб стандартите, не само за валиден код, но и за ползваемост.
Според Бил Гейтс “Ако ви няма в Интернет, Вие не сте в бизнеса”. И наистина е така, съвремието ни днес налага всеки един успешен бизнес да има свое лице в Интернет.
Нашите решения помагат на клиентите ни да растат и да се развиват, а на конкурентите – пример да следват.

ecommerce

Shop

Знаете ли, че един добре изграден уеб сайт за електронна търговия / онлай магазин, може действително да ви помогне многократно да продавате продуктите си онлайн?
Ако мислите да повдигнете бизнеса си на следващото ниво и да увеличите продажбите си многократно с онлайн магазин за електронна търговия, info bg net е правилните място.
Поддържане на клиентите си щастливи е нашият приоритет номер едно.

Design

Design 

Значението на добър сайт никога не бива да се подценява, и за всички ваши уеб дизайн и графични дизайн нужди, info bg net е там, за да помогне.
Имате ли нужда от лого, а от банер? Или перфектна визия за вашата Facebook страница? Ние ще споделим нашия опит с вас и ще ви дадем най-доброто графично решение, което ще отговаря на вашия вкус.
Всичко, което правим е кулминацията на нашите знания, брилянтни идеи и пълна ангажираност.
Ние се отнасяме към всеки клиент с уважение, и винаги се интересуваме и изслушваме предложенията им, тъй като това е единственият начин, който ще доведе до резултати, които са удовлетворяващи и за двете страни. Чрез получаване на по-добро разбиране на вашата визия, ние ще създадем по-добри решения за вас и вашия бизнес.

Application

Application

Ние превръщаме вашето вдъхновение в бизнес идеи, персонализирани уеб приложения.
Можем да помогнем в дизайн и разработване на специални приложения. Независимо дали търсите настолно или мобилно уеб приложение, ние можем да помогнем.  Като се възползвате от популярната социална мрежа Facebook, можете да разширите бизнеса си на вашата марка, укрепвайки   вашите клиенти с интерактивно преживяване посредством уеб приложение.

Готови ли сте за успеха?