Забелязвам че доста хора стават жертви на интернет зарази, вируси, и така нататък когато отварят страници с не ясна информация.

Разковничето е че когато искате да видите каквото и да е в интернет било то в Фейсбук, Гугъл+, Туйтър или други мрежи, правете го със Инкогнито браузър!

Какво ще рече това и как действа
Когато попаднете на даден материал във Фейсбук например, ако просто натиснете на линка ще ви го отвори в нов таб (нова страница), има много начини само чрез КЛИК вие да приемете каквото и да е от даденият сайт. Честито вече сте се заразили 😀
А понякога не е нужно и да натискате някъде, заразяването става чрез влизането в сайта.

Повечето зарази са с цел – изземване на ваша информация, ръководене на вашите посещения в сайтове за които вие въобще не предполагате, а понякога и до по-крупни злоупотреби.

Как да отваряме сайт с инкогнито браузър?
Пример аз какво правя:

Когато окото хване нещо интересно (предварително да кажа че използвам Гугъл Хром, google Chrome) натискам на връзката с ДЕСЕН бутон, и избирам „Отваряне на връзката в прозореца ИНКОГНИТО“ и по този начин аз разглеждам даденият сайт.
По принцип ИНКОГНИТО прозорци не пазят кукита, пароли и въобще каквато и да е информация, а след натискането на Х никой освен вас не знае че се е посещавал даденият сайт.
Чрез отварянето на връзка с различен браузър от този с който сте влезли някъде, се анулира възможността да ви се вземе каквато и да е информация ОСВЕН АКО НЕ СТЕ ВЛЕЗНАЛИ НЯКЪДЕ С ТОЗИ БРАУЗЪР!!!

Това е приятели, отваряйте връзките си инкогнито или с браузър който не ползвате и няма да имате проблеми.